6. avgust 2012

Ankaran


Katarina si je o hotelih ustvarila svojo predstavo: "Hotel (hotel Convent, junij 2012) je super, greš na zajtrk, večerjo, nič ne plačuješ, vse zastonj. Kuharice skuhajo razne jedi, ti si izbereš in lahko vzameš, kar hočeš. Če ti paše, lahko vsak večer ješ ribe (jih tudi je). Vsi so zelo prijazni, tudi pospraviti ti ni treba z mize."
Po večerji se je dobro še malo razmigati, zanimivejše od tekanja po travniku je plezanje po kamniti ograji. Dedi jo svari: "Nikar ne lezi po škarpi, si boš razbila glavo in rit!" Katarina se ne da: "Dedi, poglej kje je glava in kje je rit, ne moreš si razbiti oboje naenkrat."
V "naši" sobi sta zakonska postelja in raztegljivo ležišče. V začetku ji pomožno ležišče ni preveč všeč, zato odloči: "Tri noči bomo tukaj, vsak bo eno noč spal na kavču." Po prvi noči si premisli: "Poglejta me, kako sem velika! Zjutraj se vedno pretegnem in malo zrastem. Ta postelja je narejena prav za otroke, zato se ne bomo nič menjavali, samo jaz bom spala na njej."

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

7 komentarjev:

  1. Katarina jih kar ima na zalogi ja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jih bo treba zapisovati, da ne bodo šle v pozaBO.

      Izbriši
    2. Kar na blog z njimi! Tudi mi bi jih radi slišali, tele katarinčke.

      Izbriši
  2. Bo vesela, ko bo zrasla. Zlo luštn blog, Sašina mama, jaz vas res rada berem.

    OdgovoriIzbriši
  3. OOO, Nina K. prijazno od tebe. Pa nikar ne piši v množini, saj vikaš me menda ne?!? Bi mi precej bolj pasal, če me ne bi ... Sej starosti se tukaj gor ne vidi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Aja, zmotila sem se. Sem mislila, da je več Danic, pa vidim, da je samo ena. Se opravičujem, ne bom več. Sem te (ojoj, težko mi gre s tipkovnice tale "te", sem kr mal zardela) zadnjič brala tudi v Odprti kuhinji (uvodnik) in strašno uživala zraven. Fino je pisat, upam, da bo men tud ratal pisat do penzije in še pol. Starosti se pa res ne vidi, ena sama uživancija vas je (vas vseeeh, zato množina ). Le tako naprej, pa živjo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasno, UŽIVAJ! Vmes pa lahko tudi hodiš, če ti ravno paše ...

      Izbriši

br
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...